WAAR STAAN WIJ VOOR?

THE MAY 50K STAAT VOOR HOOP. SAMEN WERVEN WE FONDSEN VOOR MEER ONDERZOEK NAAR MULTIPLE SCLEROSE EN STREVEN WE NAAR EEN BETERE KWALITEIT VAN LEVEN VOOR ALLE MENSEN MET MS.

In Nederland leven circa 25.000 mensen met MS, wereldwijd wordt dit aantal geschat op 2,8 miljoen. In ieder land leven deze mensen onder verschillende omstandigheden. De missie van Stichting MS Research en de MS International Federation is een wereld zonder MS. Help ons oplossingen te vinden voor alle mensen met MS en doe vandaag nog mee aan The May 50K. Samen kunnen we meer geld inzamelen voor wereldwijd MS-onderzoek om de oorzaken van MS te vinden, de behandelingen te verbeteren en MS uiteindelijk te genezen. Zo kunnen we iedereen met MS in elk land helpen toegang te krijgen tot de behandelingen die ze verdienen.

KOM IN BEWEGING VOOR EEN WERELD ZONDER MS

We zijn er helemaal klaar voor om in mei 2024, bij te dragen aan een wereld zonder MS door minimaal 50 kilometer te bewegen. Schrijf je vandaag nog in als individu, team of bedrijventeam en doe mee.

AANPAK MS-ONDERZOEK VERBETEREN

Door mee te doen, draag je ook bij aan 'The Patient Reported Outcomes Initiative for MS.' Dit initiatief zorgt ervoor dat de patiënt centraal staat in zowel het klinische onderzoek, in de ontwikkeling van nieuwe therapieën, als bij het opzetten van gezondheidszorgsystemen. Dit gaat de toekomst van het onderzoek en mensen met MS veranderen!

 

INTERNATIONALE BELANGENBEHARTIGING VOOR MENSEN MET MS

Voor veel mensen in andere landen zijn MS-behandelingen onbetaalbaar of onbereikbaar. MS-organisaties hebben aangetoond dat slimme belangenbehartiging wetgevingen verandert en levens verbetert. Stichting MS Research werkt samen met de MS International Federation. Met de opbrengsten van The May 50K kunnen zowel lokale als internationale projecten worden gefinancierd. Wij vinden dat iedereen, in elk land gelijke kansen en behandeling van MS verdient.

DE MS INTERNATIONAL FEDERATION

De MSIF brengt MS-organisaties van over de hele wereld samen. We ondersteunen internationaal MS-onderzoek, versterken MS-organisaties in landen waar er weinig steun is voor mensen met MS, voeren campagne voor een groter bewustzijn van de ziekte en werken aan een betere toegang tot behandeling voor iedereen.

Stichting MS Research

Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS) financiert en stimuleert. Ook geven wij voorlichting over MS en bevorderen en streven wij naar optimale zorg voor alle mensen met MS. 

Stichting MS Research ontvangt geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van particuliere giften. Wij gaan zorgvuldig om met deze giften zodat elke gedoneerde euro zo goed mogelijk besteed wordt.

BEWEEG MS DE WERELD UIT

Namens alle mensen met MS zijn we je dankbaar en wensen we je veel succes!

MELD JE AAN