Hoe werkt het?

Meld je aan voor The May 50K!
VERLEG JE GRENZEN EN REN, WANDEL, VOETBAL, PAARDRIJD OF ROL 50 KILOMETER IN MEI. DOE MEE AAN DÉ INTERNATIONALE FITNESS- EN FONDSENWERVINGSUITDAGING VAN 2024 OM GELD IN TE ZAMELEN VOOR MS-ONDERZOEK WERELDWIJD. ONDERZOEK DAT VAN LEVENSBELANG IS VOOR IEDEREEN MET MS NÚ EN IN DE TOEKOMST.

In Nederland leven circa 25.000 mensen met MS, wereldwijd wordt dit aantal geschat op 2,8 miljoen. Samen met de Internationale MS Federatie (MSIF) zetten wij, Stichting MS Research, ons in om MS de wereld uit te helpen, help je mee?

Beweeg minimaal 50 kilometer in mei, zoek supporters en zet zo grote stappen voor MS-onderzoek. Je kunt alleen meedoen maar ook samen met een virtueel team van vrienden, familie of collega's. Waar je ook woont, hoe fit je ook bent, jij bepaalt waar en wanneer je jouw 50 kilometer aflegt. Elke stap die je zet, elke kilometer die je registreert, brengt ons dichterbij het vinden van de oplossing voor MS.

Samen kunnen wij ervoor zorgen dat MS verleden tijd wordt, voor een toekomst zonder MS.

Hoe werkt het?

Meld je aan

Meld je aan en bepaal je sportieve doel voor de maand mei.

Deel je actie & vraag je vrienden om jouw uitdaging te steunen.

Vertel iedereen dat je je grenzen wil verleggen voor meer MS-onderzoek. Vraag hun steun d.m.v. een donatie voor jouw actie.

Klaar voor de start....af!

Houd je kilometers bij, handmatig of via een app en daag jezelf uit!

STAP 1

Je kunt je gemaakte kilometers koppelen aan je actie, door gebruik te maken van een fitness app. Dit jaar kun je je kilometers registreren met de apps van Fitbit, Garmin en Mapmyfitness. Helaas kunnen we geen gebruik maken van Strava. Download de app en maak een account aan. Als je die al hebt sla je deze stap uiteraard over.

STAP 2

Log in op je The May 50K account en selecteer in het uitklapmenu, rechts naast je naam de optie ´mijn activiteiten´.

STAP 3

Breng de connectie tot stand en kom in beweging. Let op: als je een activiteit via een app vastlegt kan het tot 24 uur duren voordat deze zichtbaar is op jouw pagina.

STICHTING MS RESEARCH EN DE MS INTERNATIONALE FEDERATIE

Stichting MS Research werkt samen met de MS International Federation (MSIF). De opbrengsten van The May 50K worden aangewend voor de financiering van zowel nationale als internationale onderzoeksprojecten.

Stichting MS Research zorgt ervoor dat 70% van het geld dat je inzamelt besteed wordt aan wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van en oplossingen voor (leven met) MS in Nederland.

De andere 30% wordt door de MSIF besteed aan internationaal MS-onderzoek en toegang tot zorg en behandelingen wereldwijd.

Samen zorgen we ervoor dat het MS-onderzoek, nationaal en internationaal, een stap verder komt. Dank je wel voor je hulp aan een wereld zonder MS. 

Doe nu mee met The May 50K, elke stap telt

Meld je aan

Bekijk hier het overzicht van onze fantastische fondsenwervers.