Ingrid Bakhuis

3

De gegevens die je in het registratieformulier invult gebruiken wij om je de best mogelijke ervaring te geven van The May 50K. Door dit formulier in te dienen, geef je aan dat je op de hoogte bent dat persoonlijke gegevens gebruikt worden zoals vastgelegd in de privacy verklaringen van de relevante organisaties. Je kunt op elk moment jouw toestemming intrekken door de links onderaan verstuurde e-mails te gebruiken of door contact op te nemen via Global@TheMay50K.com of via inactievoorms@msreaearch.nl.

My Progress

I'm moving 50 kms this month to leave MS behind

My Progress

93 KMS

My target

50 KMS

MS de wereld uit!

Vorig jaar moest ik voortijdig afhaken, maar dit jaar doe ik weer mee met de May 50K om de aandacht te vestigen op MS. In mei ga ik minimaal 50 kilometer afleggen, te voet en/of op de fiets (op de fiets natuurlijk iets meer). 

In Nederland zijn er zo’n 25.000 mensen met MS. De ziekte heeft een enorme impact op hun dagelijks functioneren én op het leven van hun naasten. Stukje bij beetje neemt de ziekte hun leven over.
MS Research zet zich al meer dan 40 jaar in voor het faciliteren van wetenschappelijk onderzoek naar MS en voor gelijke toegang tot de behandeling van MS. Daarin werkt MS Research nauw samen met de Internationale MS Federatie.

Doorlopend onderzoek is noodzakelijk om de oorzaak van MS te achterhalen, mensen met MS te kunnen behandelen en genezen en uiteindelijk de ziekte te kunnen voorkomen. 

Doe je mee? 50 km in een hele maand, dat moet lukken!
Je legt je kilometers af, wanneer het jou past, in het tempo dat jou bevalt. Alleen, met een groepje, of misschien wel met een (bedrijfs)team, dan is je afdelingsuitje ook meteen ingevuld. Aanmelden kan hier: https://www.themay50k.nl. 

Je kunt de actie ook financieel steunen. Graag zelfs, want daarmee maak je meer onderzoek naar MS mogelijk. Elke bijdrage is welkom. Daarmee sponsor je niet mij, maar al die mensen met MS, die wachten op een oplossing. 

Namens hen: Enorm bedankt!

Laten we samen stappen zetten naar een MS-vrije wereld!

Groetjes, Ingrid


My Updates

Het gaat goed

17 dagen, 58 km in totaal. 
Er zijn nog twee weken over … dus ik ga lekker door met bewegen. 
Morgen voor het eerst écht op de fiets, buiten. Benieuwd hoe dat zal gaan. 

Droog fietsen

Het blijft dagelijks met bakken uit de lucht komen. Bovendien durf ik nog niet goed te fietsen. Ik blijf af en toe door mijn heup/been zakken, waardoor afstappen een dingetje is. 
Dus toch maar weer op de hometrainer bij de fitness. Intussen beelden van de Giro, waar het vandaag zonnig was …. 
Een tandje zwaarder vandaag, maar toch weer 8 km gescoord. 46 km in totaal. 
Ik kan langzaamaan gaan denken aan het bijstellen van mijn doel

Beetje bij beetje

Na een week heb ik toch al 27 km bij elkaar gesprokkeld. Kleine wandelingetjes en kleine fietstochtjes - op de hometrainer, omdat mijn heup nog niet echt lekker wil. 
Het echte werk moet nog beginnen. Die 50k ga ik halen! 

De kop is eraf

Vanmorgen even op bezoek bij mams. Een klein wandelingetje, maar zelfs in dit tempo ga ik de 50 halen. 
Klein beginnen … 

Thank you to my Sponsors

15.60

Dorinda

Wat ben je trouw Ingrid en een doorzetter bovendien! Veel succes!

15.60

Rob En Elly

15.60

Ingrid

Show more