Erica Velthuis

De gegevens die je in het registratieformulier invult gebruiken wij om je de best mogelijke ervaring te geven van The May 50K. Door dit formulier in te dienen, geef je aan dat je op de hoogte bent dat persoonlijke gegevens gebruikt worden zoals vastgelegd in de privacy verklaringen van de relevante organisaties. Je kunt op elk moment jouw toestemming intrekken door de links onderaan verstuurde e-mails te gebruiken of door contact op te nemen via Global@TheMay50K.com of via inactievoorms@msreaearch.nl.

My Progress

I'm moving 250 kms this month to leave MS behind

My Progress

414 KMS

My target

250 KMS

Steun mij en draag bij aan een wereld zonder MS

Ik doe mee met The MAY 50K. In mei ga ik minimaal 50 kilometer bewegen. Om mijn grenzen te verleggen en om geld op te halen voor baanbrekend MS-onderzoek.

Er leven 25.000 mensen in Nederland met MS en ik heb jouw hulp nodig voor een wereld zonder MS.

Als we het samen doen kunnen we veel bereiken! Dankzij de samenwerking van de Internationale MS Federatie en Stichting MS Research komt een wereld zonder MS. Samen kunnen we levens veranderen.

Zou je mij willen sponsoren? Elke bijdrage helpt!

Ontzettend bedankt!

My Updates

Week 4

Week 4 is afgesloten met een mooie wandeling (40 km) over de Utrechtse Heuvelrug en de Amerongse berg in het zonnige pinksterweekend. Daarnaast heerlijk gewandeld met onze trouwe hond. Al met al toch weer zo’n 100 km gelopen deze week 

Week 3

De week begon heerlijk met een lekkere strandwandeling van Wijk aan Zee, een overnachting in Egmond aan Zee, en dan door naar Petten. Al met al toch zo’n 100 km gewandeld. 
Het weer wordt beter, dus ik wandel lekker door. 

Week 2

Ondanks een regenachtig begin van de week en een gezellig weekend met een BBQ, een reünie, en moederdag heb ik toch nog zo’n 75 km kunnen lopen 😀
De komende week staan weer een paar leuke wandelingetjes in de planning. Ik lig nog lekker op schema! 

De eerste week

Ten eerste wil ik mijn donateurs hartelijk bedanken!! De reacties die ik tot nu kreeg zijn hartverwarmend en bemoedigend. 
Naast de gebruikelijke wandelingetjes met onze hond heb ik op zaterdag 6 mei deelgenomen aan de Capitulatie-Vrijheidstocht in Wageningen (40 km). Een mooie tocht, o.a. langs de Militaire begraafplaats in Rhenen en het Vrijheidsvuur en Hotel de Wereld in Wageningen. 
Al met al kon ik in deze eerste week al ongeveer 100 km noteren 😀. 
Op naar week 2

Thank you to my Sponsors

15.60

Wilma

25

Jo

20.80

Margreet Van Bennekom

Heel veel succes!

26

Monique Van Oostrum

10.40

Marlinde Van Den Abeele

Succes Erica, mooi doel💪

26

Rudi Scheerlinck

All the best’

52

Paul

25

Daniëlle Van Kampen

Veel succes Erica! Je bent een topper!!

Show more