Marielle Hak

2

De gegevens die je in het registratieformulier invult gebruiken wij om je de best mogelijke ervaring te geven van The May 50K. Door dit formulier in te dienen, geef je aan dat je op de hoogte bent dat persoonlijke gegevens gebruikt worden zoals vastgelegd in de privacy verklaringen van de relevante organisaties. Je kunt op elk moment jouw toestemming intrekken door de links onderaan verstuurde e-mails te gebruiken of door contact op te nemen via Global@TheMay50K.com of via inactievoorms@msreaearch.nl.

My Progress

I'm moving 50 kms this month to leave MS behind

My Progress

21 KMS

My target

50 KMS

STEUN TEAM JONG&MS 🙌🏼🧡⁠

Met #teamjongenms gaan we in mei proberen om om 50km te lopen, en dit in één maand! Op deze manier proberen wel zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting MS research. Dit komt ten goede aan onderzoek naar MS want we streven naar een MS-vrije wereld! Wist je dat MS het meest wordt vastgesteld tussen de 18-40 jaar? Laten we ervoor zorgen dat Jong & MS voor de volgende generatie niet meer nodig is. 


Net als vorige edities gaan we kilometers maken. Hoe? Dat bepaal jij! Klim op de fiets, wandel of ren mee. Rollend mag natuurlijk ook. Het maakt niet uit hoé. Als je maar in beweging komt tegen een wereld zonder MS. Naast kilometers maken is het natuurlijk fantastisch als je gesponsord wordt. Elke euro telt. Help je mee?🙌🏼🧡⁠

Thank you to my Sponsors

15.60

Freckledaisy

10.40

Annemarie Doran

Succes Marielle! Dit jaar kijk ik vanaf de zijlijn mee...

15.60

Sissy Westerhuis

25

Ellen

Succes!

28.08

Love By Loes

26

Nick Weidmann

Show more