Veerle Ooms

3

De gegevens die je in het registratieformulier invult gebruiken wij om je de best mogelijke ervaring te geven van The May 50K. Door dit formulier in te dienen, geef je aan dat je op de hoogte bent dat persoonlijke gegevens gebruikt worden zoals vastgelegd in de privacy verklaringen van de relevante organisaties. Je kunt op elk moment jouw toestemming intrekken door de links onderaan verstuurde e-mails te gebruiken of door contact op te nemen via Global@TheMay50K.com of via inactievoorms@msreaearch.nl.

My Progress

I'm moving 50 kms this month to leave MS behind

My Progress

76 KMS

My target

50 KMS

Steun mij en draag bij aan een wereld zonder MS

Ik doe mee met The MAY 50K. In mei ga ik minimaal 50 kilometer bewegen. Om mijn grenzen te verleggen en om geld op te halen voor baanbrekend MS-onderzoek.

Er leven 25.000 mensen in Nederland met MS en ik heb jouw hulp nodig voor een wereld zonder MS.

Als we het samen doen kunnen we veel bereiken! Dankzij de samenwerking van de Internationale MS Federatie en Stichting MS Research komt een wereld zonder MS. Samen kunnen we levens veranderen.

Zou je mij willen sponsoren? Elke bijdrage helpt!

Ontzettend bedankt!

Thank you to my Sponsors

10

Judith

Wow wat goed van je! Ik vind je knap en prachtig mooi zwanger, zet hem op!

10.40

Joke Trouwborst

Veel succes!!

10.40

Betsie Van Der Knijff

10

Irene Hofland

Hai Veerle, Heel veel succes, zowel met het lopen als met je zwangerschap. Dit bericht kwam voor mij op zo een toepasselijk en bijzonder moment. Ik zal het bericht dan ook delen, MS verdient meer aandacht!

10

Josefien

Succes!

26

Netty Ooms

25

Ellen

25

Veerle Ooms

Show more